1. Start
  2. |
  3. Nyhetsarkiv
  4. |
  5. Riksbyggen R...

Riksbyggen – ny kund

dec 2, 2018

Syftet är bl a att standardisera utbildningar och kvalitetssäkring av städtjänster.

Städakademin är sprunget ut Boragos vision att göra Sverige renare. Genom vår digitala plattform vi kallar Städakademin, kan personal utbildas varsomhelst och närsomhelst, bara de har tillgång till mobiltelefon, dator eller läsplatta. Städakademin är ett kostnadseffektivt verktyg för både kompetensutveckling och kvalitetssäkring.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. De är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

Läs mer om Städakademin>>|Läs mer om Riksbyggen>>

Fler nyheter