1. Start
  2. |
  3. Nyhetsarkiv
  4. |
  5. Nu kan du gå D...

Nu kan du gå Dansk Hygienstandard hos oss!

apr 7, 2020

Den Danska Hygienstandarden 2451:10 definierar hygiennivåer i termer av ATP-värden och har objektiva rengöringskontroller som kompletterar den okulära bedömningen. Detta är ett säkrare sätt att kravsäkra städningen och förebygga infektioner inom vårdsektorn genom att fastställa ytors renhet och arbeta med kvalitetsuppföljning. Det primära syftet är att få bort smittoämnen i vårdlokaler för att förhindra infektioner. Alla sektorer inom samhället som har behov av hygienstädning, så som sjukhus, vårdcentraler, tandläkarmottagningar med flera omfattas av hygienstandarden. ATP-mätare används för att mäta hygiennivåerna.

Läs mer

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Städarnas dag 5 december!

Städarnas dag 5 december!

Den 5 december 2022 infaller Städarnas dag. Det är en av alla dagar då vi uppmärksammar alla...