1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Dags att förny...

Dags att förnya ditt PRYL-certifikat?

apr 22, 2020

PRYL-certifikatet är giltigt i 5 år och sen behöver man repetera sina kunskaper och förnya sitt certifikat.

Vi har nu tagit fram en helt digital repetitionsutbildning inför förnyelse av PRYL-certifikat så att du kan repetera dina kunskaper och skriva provet online hemma vid din dator.

Med denna utbildning ges du möjligheten att kunskapsträna och repetera din yrkeskompetens inför förnyelsen av ditt PRYL-certifikat. Utbildningens upplägg bygger på att du i lugn och ro ska kunna studera de olika lektionerna genom att läsa men också lyssna och titta på en del momentfilmer. Efter varje lektion kan du svara på våra övningsfrågor.

När du har genomfört utbildningen finns det ett sammanfattande slutprov som vi valt att presentera så snarlikt det riktiga förnyelseprovet som möjligt. Detta för att du ska känna dig bekväm och väl förberedd inför förnyelseprovet.

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...