1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Städutbildning...

Städutbildningar på distans ökar gruppens kunskapsnivå

aug 27, 2020

Vi har haft ett mycket gott gensvar på våra utbildningar under våren. I och med Covid-19 så ökade efterfrågan på distansutbildning. Vi är flexibla och har verktygen för att erbjuda en kompetensutveckling med och utan restriktioner.

Passa på att boka din utbildning och genomför den när det passar dig och din personal. Våra distansutbildningar inom städområdet ökar arbetsgruppens kunskapsnivå på ett snabbt och effektivt sätt. Genom ett abonnemang stöttar vi dig med kompetensförsörjning för alla i din verksamhet. Glöm inte att ni kan kombinera våra distansutbildningar med utbildningar från Borago.

Nu tar vi oss an höstens utmaningar, välkomna till Städakademin!

Om du inte har fått vårt senaste e-postutskick så kan du läsa det här >>

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Städarnas dag 5 december!

Städarnas dag 5 december!

Den 5 december 2022 infaller Städarnas dag. Det är en av alla dagar då vi uppmärksammar alla...