1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Lyckad Nätverk...

Lyckad Nätverksträff med Städakademin!

sep 10, 2020

I förra veckan lyckades vi, trots rådande omständigheter, att samla ihop ett gott gäng till vår återkommande nätverksträff. 16 st. av våra abonnemangskunder samlades i Linköping under två dagar fyllda med föreläsningar, workshops och gruppdiskussioner. Vi hade uppe ämnen som ”Vikten av lärandekultur i en organisation”, ”Att stoppa smittspridning – livet efter Corona” och ”Modern golvvård”. Givetvis pratade vi också mycket om Städakademins nyheter och framtidstankar och vi fick med oss en hel del idéer och önskemål som vi tar med oss i vårt fortsatta utvecklingsarbete.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltog vid Nätverksträffen. Det var trevligt att träffa er alla och det är tydligt att det finns ett stort behov av nätverkande och erfarenhetsutbyten med ”kollegor i branschen”. Vi ser redan fram emot nästa träff!

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...