1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Vår Hygienför...

Vår Hygienföreläsning anpassad mot Covid-19 är nu uppdaterad!

okt 16, 2020

Idag lanserar vi en uppdatering i vår Hygienutbildning, Städrutiner för Covid-19. Det är vår hygienföreläsning som förbättrats och förtydligats i ett bättre format. Uppdateringen sker efter feedback från våra redan nöjda kursdeltagare. Vi har även uppdaterat våra Frågor & Svar med det senaste. Det är nu över 1 400 personer som gått vår Hygienutbildning sedan i mars. Vår kursutvärdering visar på fina betyg. Nöjdheten mäts till 4,6 på en 5-gradig skala. Nyttan i yrkesrollen mäts till 4,5. Och hela 90% av alla kursdeltagare rekommenderar vår Hygienutbildning till andra. Genom kunskap, rutiner och ledarskap agerar du effektivt för att skydda dig själv och dina kunder samtidigt som du förhindrar smittspridning. Passa på att boka kursen till dig själv eller tipsa en kollega!

Boka här: Hygienutbildning

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...