1. Start
 2. |
 3. Nyheter
 4. |
 5. God Jul & ...

God Jul & Gott Nytt År!

dec 22, 2020

I år har vi på Borago & Städakademin precis som vår omvärld prövats! Bortsett från allt som går att säga om Covid-19 så har vi verkligen fått stresstesta vår verksamhet.

Det är med stolthet vi konstaterar att vi både gasat och bromsat oss igenom detta år. Vid summeringen har vi utarbetat nya samarbeten, nya kurser, nya leveransmodeller av befintliga utbildningar och konsulttjänster. Internt har vi helt bytt och utvecklat nytt affärssystem, och investerat i nya hemsidor.

Vi har engagerat oss i våra kunder och i städbranschens medarbetare. Genom bl.a. ”Hygienutbildningen, städrutiner Covid-19”, webbinars för användare av Städakademin och slutligen webbinar för lokalvårdarna på Städarnas dag. Det är den enskilde lokalvårdaren som avgör städningens kvalitet. Vi skapar trygghet för lokalvårdare och deras kunder. Med kunskap, kompetens och faktabaserade underlag är det lättare att navigera i ett landskap fullt av ”hokuspokus-metoder”. Sammantaget har vi klarat stresstestet och levt med våra värdeord; trygghet, engagemang och utveckling. Vi tackar alla medarbetare, samarbetspartners och kunder för ett utvecklande år.

Städakademins 2020 summeras med ett konstaterande om att vi har utvecklats mycket då efterfrågan ökat på digitala lösningar och flexibla utbildningslösningar. Vi har under året tagit fram företagsanpassade lösningar till flera kunder. Under hösten har både användandet av Städakademin och kundnöjdheten ökat. Det senare från redan tidigare höga nivåer.

Sammantaget har vi många mycket nöjda kunder som ni ser i denna sammanfattning:

 • Nära 100 % skulle rekommendera Städakademins kurser till någon annan
 • 4,5 av 5 i betyg gällande nöjdhet med utbildningen som helhet
 • 4,4 av 5 gällande om kursinnehållet motsvarar förväntningarna
 • 4,5 av 5 gällande om utbildningen har gett kunskaper som man kan ha nytta av i sin yrkesroll

Under 2020 har vi utvecklat tre helt nya kurser:

 • Trappstädning (med lansering februari)
 • Hygienutbildning med städrutiner Covid-19 (med lansering i april 2020)
 • INSTA 800, nivå 1 och 2 (lansering 20 januari 2021)


Nu närmar det sig julefrid innan vi tar ny sats mot 2021!

God jul och Gott Nytt År önskar Kalle och Christian med personal.

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...