1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Nytt samarbete ...

Nytt samarbete ska lyfta utbildning på nätet

jan 12, 2021

Nu blir det möjligt att lära sig allt om städning enligt en nordisk städstandard via en ny utbildning på nätet. Borago/Städakademin och Continuing Education Institute (CEI) med sitt koncept NXT Learning har inlett ett samarbete för utveckling av nya digitala utbildningar inom städrelaterade tjänster. CEI, som precis som vi finns i Linköping, har fått uppdraget att digitalisera vår nyaste distansutbildning INSTA 800 nivå 1-2.

– ”Vi har filmat utbildningen och gjort interaktiva övningar. Tillsammans bildar dessa en kurs som deltagarna kan gå via sin dator, surfplatta eller mobil. Vi har arbetat med att digitalisera utbildningar sedan mitten av 90-talet och får nu allt fler uppdrag i spåren på rådande situation”, säger Ann-Charlotte Johannesson, VD för CEI och NXT Learning.

NXT Learning lyfter våra digitala utbildningar till en ny nivå. Vi lanserar inom kort vår nya utbildning som är pedagogiskt upplagd och medialt intressant för våra deltagare. Under året kommer Städakademin att digitalisera fler utbildningar och på sikt även göra en satsning mot den nordiska marknaden. Vi ser därmed NXT Learning som en långsiktig samarbetspartner för kursproduktion.

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...