1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Samarbetsavtal ...

Samarbetsavtal gällande e-learn för städbranschen

feb 3, 2021

Vi har nyligen tecknat nytt samarbetsavtal med Städbranschen Sverige. Städakademin och Borago har tillsammans flera utbildningar som passar både för dig som är ny i branschen, för dig som har erfarenhet och för dig som är ledare eller beställare. Vissa utbildningar genomförs via e-learn (Städakademin) och vissa som traditionell klassrumsundervisning eller online (Borago). Vi har valt ut fem utbildningar på temat ”ledarskap och kvalitetssäkring” som alla medlemmar i Städbranschen Sverige redan nu kan ta del av till ett rabatterat pris under kvartal 1. Under kvartal 2 kommer vi sedan att att uppdatera vårt erbjudande, så det finns all anledning att hålla ögonen på ”Medlemsnyttan” även framöver.

– Vi är mycket stolta över att få möjlighet att bidra till städbranschens utveckling genom att erbjuda städutbildningar och särskilt till medlemmar i Städbranschen Sverige, säger Karl Henriksson som är VD på Städakademin.

Läs mer om oss och våra utbildningar på www.stadakademin.se eller www.borago.se. Eller läs mer om våra erbjudanden hos Städbranschen Sverige (https://stadbranschensverige.se/).

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...