1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Dags att förny...

Dags att förnya ditt PRYL-certifikat?

feb 18, 2021

Tiden går fort! PRYL-certifikatet är giltigt i 5 år och sen behöver man repetera sina kunskaper och förnya sitt certifikat. Vi har en helt digital repetitionsutbildning så att du kan repetera dina kunskaper och skriva provet online vid din dator. Det är ett kostnadseffektivt alternativ att göra sin förnyelse online och ni sparar in på både arbetsfrånvaro och restid.

Vår repetitionsutbildning är uppdelad i två delar. Del 1 består av repetition av viktiga PRYL-avsnitt via vår e-learnplattform och del 2 består av PRYL-förnyelseprovet som genomförs online via dator. Dina medarbetare ges möjligheten att repetera sin sin kunskap inför förnyelsen av PRYL-certifikatet. Medarbetaren får i lugn och ro studera de olika lektionerna genom att läsa men också lyssna och titta på en del momentfilmer. Efter varje lektion testar man sig själv genom att svara på ett antal övningsfrågor. Utbildningen avslutas med ett sammanfattande slutprov som vi valt att presentera så snarlikt det riktiga förnyelseprovet som möjligt. Detta för att deltagaren ska känna sig bekväm och väl förberedd inför förnyelseprovet.

Har du några medarbetare där certifikatet börjar närma sig 5 år? Hör av dig till oss om du vill boka repetitionsutbildningen för ditt gäng!

Läs mer om utbildningen här PRYL – Förnyelse | Distansutbildning

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...