013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Nyheter om upphandlingar och...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Sök ekonomiskt stöd för...

Sök ekonomiskt stöd för kompetensutveckling

mar 9, 2021

Vi på Borago har flera kunder inom kommuner och regioner som söker ekonomiskt stöd från Omställningsfonden för kompetensutveckling. Våra kunder har bland annat fått stöd för abonnemang i Städakademin och olika utbildningsinsatser från Borago. Nedan har vi sammanställt information om hur ni kan ansöka om medel från Omställningsfonden.

Omställningsfondens verksamhet bygger på Kompetens- och omställningsavtalet KOM-KR (kommuner och regioner) som främjar karriärväxling och kompetensutveckling genom förebyggande omställningsinsatser. Genom att arbeta förebyggande kan arbetsgivare identifiera medarbetare som är i behov av omställningsinsatser och då stärka medarbetares eller grupper av medarbetares kompetens för att i god tid möta förändrade behov inom verksamheten.

Ni kan via Omställningsfondens hemsida söka medel för förebyggande insatser. I ansökan anges syftet med insatsen, beskrivning av behovet (kortfattat), period för utförande, kostnader samt uppgift kring leverantörer. I ett senare skede ska även en deltagarlista skickas in.
Läs mer på Omställningsfondens hemsida här >>
För att komma igång, kontakta en omställningsrådgivare här >>

Tveka inte att kontakta oss om ni vill ha tips kring utformning av ansökan!
Christian Dolk, 070-917 45 43 alt. christian.dolk@borago.se
Jeanette Bonnevier-Öhlin, 070-887 36 64 alt. jeanette.bonnevier-ohlin@borago.se

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...