1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Lyckat webbinar...

Lyckat webbinar om att digitalisera lokalvården

apr 7, 2021

I Corona-tider har det visat sig extra viktigt att skapa goda rutiner, kvalitetssäkrad kompetensutveckling och ett aktivt ledarskap. Digitala system hjälper städorganisationer med dessa utmaningar. Därför bjöd vi in till ett webbinar för att ge en inblick i digitalisering av lokalvården samt inspiration kring hur man kan arbeta med dessa frågor i sin verksamhet. Webbinaret genomfördes i samarbete med Datec och Borago Konsult.

Närmare 80 deltagare hade anmält sig och lyssnade på Karl (Städakademin / Borago Konsult) och Oyvind (Datec / Clean Pilot) som pratade om det gemensamma målet att digitalisera lokalvården.

Vi på Städakademin brinner för kompetensutveckling! Tveka inte att kontakta oss om du har intresse av digitaliserade städutbildningar eller vill veta mer om hur ett upplägg av en kompetensplan kan se ut för din verksamhet. Vi har kvalitativa, effektiva och flexibla lösningar för kompetensutveckling.

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Städarnas dag 5 december!

Städarnas dag 5 december!

Den 5 december 2022 infaller Städarnas dag. Det är en av alla dagar då vi uppmärksammar alla...