1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Uppdaterad Grun...

Uppdaterad Grundutbildning i lokalvård

maj 10, 2021

Vi försöker att alltid vara på tårna och vill självklart att våra utbildningar ska ge våra deltagare så mycket som möjligt. Vi jobbar med ständiga förbättringar och utvecklar både våra befintliga och nya distansutbildningar löpande.

Nu senast har vi uppdaterat vår populära Grundutbildning i lokalvård och fyllt på med fler viktiga delar. Vi har utökat från 8 till 16 lektioner där vi bland annat lagt in en fördjupning kring rengöringsprocessen och pH-skalan samt nya lektioner om ergonomitips och vikten av mikropauser. Trots dessa tillägg och att vi utökat innehållet i utbildningen så håller vi kvar vårt låga pris på 1 790 SEK. Kanske har du någon vikarie som är på väg in och behöver få en bra start i sitt arbete?

Läs mer och boka Grundutbildning i lokalvård här >>

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...