1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Uppdaterad Grun...

Uppdaterad Grundutbildning i lokalvård

maj 10, 2021

Vi försöker att alltid vara på tårna och vill självklart att våra utbildningar ska ge våra deltagare så mycket som möjligt. Vi jobbar med ständiga förbättringar och utvecklar både våra befintliga och nya distansutbildningar löpande.

Nu senast har vi uppdaterat vår populära Grundutbildning i lokalvård och fyllt på med fler viktiga delar. Vi har utökat från 8 till 16 lektioner där vi bland annat lagt in en fördjupning kring rengöringsprocessen och pH-skalan samt nya lektioner om ergonomitips och vikten av mikropauser. Trots dessa tillägg och att vi utökat innehållet i utbildningen så håller vi kvar vårt låga pris på 1 790 SEK. Kanske har du någon vikarie som är på väg in och behöver få en bra start i sitt arbete?

Läs mer och boka Grundutbildning i lokalvård här >>

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Städarnas dag 5 december!

Städarnas dag 5 december!

Den 5 december 2022 infaller Städarnas dag. Det är en av alla dagar då vi uppmärksammar alla...