1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Städakademins ...

Städakademins nätverksträff – den första i digital form

jun 1, 2021

Digital nätverksträff med våra abonnemangskunder stod på förra veckans schema. Vi hade bjudit in till en fullmatad förmiddag där vi fick träffa kunder från Sveriges alla hörn. Under träffen pratade vi om Städakademins nuläge, våra satsningar under pandemiåret, vikten av att planera utbildningsinsatser, bemötande i sitt handledarskap och framtidstankar/framtida utvecklingsprojekt. Tack Madelene, Lenn, Christian och Annette för en väl genomförd nätverksträff – den första i digital form!
.
Och stort tack till alla deltagare som förgyllde träffen och gjorde detta möjligt! Under rådande omständigheter så var det helt rätt att ses digitalt, men nästa gång ses vi live! Vi vet att det finns ett stort behov av nätverkande och erfarenhetsutbyten med ”kollegor i branschen” så det hoppas vi få bjuda på snart igen.

Fler nyheter