1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Nu lanserar vi ...

Nu lanserar vi nya PRYL 2.0!

okt 8, 2021

Den senaste tiden har vi arbetat med att uppdatera och omarbeta vår mest omfattande utbildning, Lokalvårdsutbildning PRYL. Nu kan vi stolt berätta att vi har lyft PRYL till en helt ny nivå och inom kort lanserar vi PRYL 2.0!

Städbranschen förändras och behovet av kompetens ökar. Kompetens är grunden för professionella branscher. Vi får aldrig sänka kraven på yrkesutbildning samtidigt som vi ska erbjuda flexibla lösningar, från grund till yrkesutbildning. Därför lanserar vi nu PRYL 2.0 – en helt omarbetad digital utbildning med en ny och enhetlig pedagogik. 

Den här utbildningen ger såväl en erfaren lokalvårdare, men även den som är ny i branschen, en gedigen grund inom lokalvårdsyrket att stå på. Efter utbildningen är du och dina kollegor förberedda för att möta dagens och framtidens utmaningar. Förboka PRYL 2.0 innan 31 oktober och få 1000 kr rabatt! Läs mer och boka här >>

Välkommen till webbinar!
I samband med lanseringen av vår nya PRYL-utbildning bjuder vi in till ett webbinar för dig som vill veta mer och se ett smakprov från PRYL 2.0. Boka in onsdag 20 oktober och gör din anmälan här >>

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...