1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Nu söker vi ut...

Nu söker vi utbildare inom lokalvård!

dec 10, 2021

Har du ett stort intresse för utbildning och vuxnas lärande? Trivs du i en utbildarroll där du motiverar och engagerar elever till att växa i sin yrkesroll? Borago söker nu utbildare till Linköping. Hos Borago får du ett varierande arbete där du får vara med och påverka utvecklingen i ett ständigt växande företag.

Borago växer och utökar nu sitt team med en eller flera utbildare inom lokalvård. Du kommer att ansvara för att utveckla, planera och genomföra kvalitativa utbildningsinsatser utifrån Boragos kursutbud. I utbildningsuppdragen ingår att du tar helhetsansvaret från start till mål genom planering, utförande, uppföljning och merförsäljning. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av företagets mål och visioner. I din roll ingår även relationsbyggande med kunder, samarbetspartners och leverantörer inom branschen. Du ingår i vårt utbildarteam och rapporterar till utbildningsansvarig.

Är detta något för dig?
Läs hela annonsen på Boragos hemsida, klicka här >>

Vid frågor är du välkommen att kontakta Christian Dolk på telefon 0709-17 45 43 eller e-post christian.dolk@borago.se.

Om Borago
Borago är Sveriges ledande kunskapsleverantör av utbildning, utredning, upphandling och uppföljning inom städ- och lokalvårdsområdet. De skapar total tjänstekvalitet genom utbildning och konsultstöd för individen, organisationen och beställaren. Deras arbete gör att kund och brukare känner trygghet och stolthet för den inre miljön. Deras kunder är regioner/landsting, kommuner, fastighetsbolag och privata leverantörer av städtjänster.

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...