1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Fina erbjudande...

Fina erbjudanden kring vår Hygienutbildning!

jan 21, 2022

Städning och hygien är alltid viktiga faktorer för att förebygga risk för sjukdom. Smittspridning genom ytor och föremål är inte den huvudsakliga spridningsvägen för Covid-19. Men ytor som många personer kommer i kontakt med, bör trots detta rengöras varje dag.

Hygienutbildning med städrutiner för Covid-19uppdaterad i januari 2022 – är en bra kunskapsgrund. För att du som lokalvårdare ska känna dig trygg på din arbetsplats och motverka smittspridning är det en förutsättning att du har rätt kompetens. I våra utbildningar lär du dig hur du städar på ett professionellt sätt och varför det är viktigt. Rätt kunskap ger bra rutiner som skyddar lokalvårdaren och kunderna, och skapar trygghet på arbetet varje dag.

Digitala utbildningsupplägg – Upplägget för en utbildningsinsats kan sättas ihop på olika sätt. Antingen enbart självstudier via vår utbildningsplattform. Annars självstudier i kombination med lärarledda praktiska tillfällen, digitalt eller i klassrum, hos er eller hos oss. Allt är möjligt!

Januari-erbjudande tom. 31/1! – Just nu har vi 2 fina erbjudanden kring vår Hygienutbildning!

 

  • Erbjudande 1; Köp PRYL 2.0 och få vår Hygienutbildning på köpet!
    Ange koden ”pryl+hygien” i fältet Övrigt när du bokar via vår hemsida. Läs mer om PRYL 2.0 här >>
  • Erbjudande 2; Köp Hygienutbildningen och få 500 SEK i rabatt!
    Ange koden ”hygien500” i fältet Övrigt när du bokar via vår hemsida. Läs mer om Hygienutbildningen här >>

Fler nyheter