1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Kostnadsfri kom...

Kostnadsfri kompetensutveckling via TSL

apr 14, 2022

Vem tackar nej till kostnadsfri kompetensutveckling?

Vårt samarbete med Trygghetsfonden TSL ger er möjlighet att boka Städakademins utbildningar kostnadsfritt. 

Projektet ”Kompetens för konkurrenskraft” är öppet för alla privata arbetsgivare som har kollektivavtal inom Svenskt Näringsliv och LO-avtalsområde och som har påverkats av pandemin. Vem har inte det?

Alla anställda kan ta del av kompetensutvecklingsinsatserna i syfte att stärka kompetensen för en fortsatt anställning, eller för att bli bättre rustad för anställning. Ni kan boka våra tre kurser INSTA 800 nivå 1-2, Hygienutbildning och Trappstädsutbildning. Ansökan kan göras fram till oktober 2022. Så passa på att redan nu ta del av detta unika erbjudande!

Så här ansöker ni:
= Ansökningen görs via TSLs hemsida >>
= Klicka på knappen ”Starta ansökan”
= Följ guiden och fyll i relevanta fält
= I steg 3 väljer ni kurser och registrerar kursdeltagare

Ansök enkelt på Trygghetsfonden TSL. Mejla till kompetenskraft@tsl.se eller ring 010-480 91 00 vid frågor.

Gör som Hotell Mossbylund!
Här kan ni läsa mer om ett företag som redan satsat på att kompetensutveckla sina lokalvårdare genom Städakademins Hygienutbildning. Mossbylund satsade extra på städpersonalen >>  Vad hindrar er att göra det samma?

 

Fler nyheter