1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Kostnadseffekti...

Kostnadseffektiva kompetenspaket för er städorganisation

maj 10, 2022

Har ni också många medarbetare som behöver utbildning? Idag är efterfrågan stor på kompetensförsörjning i kommunernas städverksamheter. För att effektivisera kompetensutvecklingen erbjuder vi flexibla nivåbaserade kompetenspaket som till exempel kan innefatta: 

Grundutbildning (på svenska, engelska, arabiska)
INSTA 800 nivå 1-2
Yrkesutbildning PRYL 2.0 (på svenska, engelska)
Hygienutbildning

Genom våra kompetenspaket kan ni ge alla medarbetare samma grundläggande teoretiska kunskaper. Genom att välja lämpliga delar ur Städakademins stora kursutbud och sätta samman till ett eget utbildningspaket blir det ett extremt kostnadseffektivt sätt att utveckla medarbetarnas kompetens inom professionell städning och hygien. Distansutbildning kan med fördel kompletteras med interna handledare och Boragos klassrumsundervisning. Nedan kan du få en inblick i hur Borlänge kommun har lagt upp sina utbildningsinsatser med vårt stöd.

Våra kompetenspaket är utbildningspaket på distans som skräddarsys för er organisation och personalgrupp. Ni får tillgång till ett ständigt uppdaterat kursinnehåll under ett helt år som kan repeteras hur många gånger som helst. Ert kompetenspaket är unikt för just er organisation.

Nyttan med kompetenspaket är att ni säkerställer att hela personalstyrkan får en enhetlig utbildningsnivå och på så sätt ett bra stöd i det dagliga arbetet. Ni kan följa varje medarbetares progress i alla utbildningar.

Borlänge kommun satsar på sina lokalvårdare!

Vi har tagit fram ett upplägg för kompetensförsörjning över tid till Borlänge kommun som nu använder Städakademin som ett kompetensverktyg för framtida kompetensutveckling. Kanske har ni samma behov? Läs artikeln på Städbranschen Sverige här >>

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information!
Boka möte eller anmäl dig till vårt webbinar den 9 juni där vi berättar mer!

Fler nyheter