1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Härlig nätver...

Härlig nätverksträff med Städakademin

jun 3, 2022

Under våren bjöd vi in till vår årliga nätverksträff som genomfördes nu under torsdag-fredag på The Box Hotel i Linköping. Vi var 25 personer från olika organisationer som deltog i föreläsningar, workshops och gruppdiskussioner. Vi hade uppe viktiga ämnen som ”Introduktion av nya medarbetare” och ”Hur arbeta med Handledarrollen”.

Givetvis pratade vi också mycket om Städakademins nuläge och vad vi har på gång framåt. Vi berättade att vi som nästa projekt kommer att satsa på utveckling av vår utbildningsplattform. Alla fick komma med feedback och nya idéer som vi tacksamt tar med oss och arbetar vidare med i vårt fortsatta utvecklingsarbete.

Fredagen avslutades med en inspirationsföreläsning av våra kollegor Åsa och Marina. Vi fick med oss både tankeställare och goda skratt när de på ett inspirerande sätt förmedlade hur viktigt det är att vi tar hand om oss själva. Om vi själva inte mår bra så kommer det bli svårt att vara handledare, pedagog, inspiratör, en förebild för våra medmänniskor.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltog vid årets nätverksträff! Vi tror att alla skriver under på att det var fantastiskt trevligt att träffas igen. Den senaste fysiska träffen hade vi i september 2020 och senare en digital träff, så behovet var stort av att åter få träffas och nätverka med kollegorna i branschen.

Vi tackar för all feedback som gör oss bättre, många bra diskussioner, och inte minst att alla så hjärtligt bjudit på sig själva och många skratt för att göra detta till två härliga dagar!

Vi ser redan fram emot nästa träff!

Fler nyheter