1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Nytt erbjudande...

Nytt erbjudande – alla kurser till alla i ett helt år!

okt 14, 2022

Våra kompetenspaket skapar stort värde för städbranschen och därför har vi ett erbjudande som inte går att motstå. I ett kompetenspaket kan ni välja att lägga till alla kurser som ni har behov av, utan att licenskostnaden per deltagare förändras. Kan det bli bättre?

Ett kompetenspaket är det rätta alternativet när ni har behov av utbildning för flera medarbetare i organisationen. Genom att teckna ett årsavtal får ni tillgång till kurser som uppdateras kontinuerligt och alltid är aktuellt.

Vi har över 30 kommunkunder som idag använder våra kompetenspaket. Ett exempel är en kommun som har använt Städakademins kompetensplattform för både lokalvårdare och arbetsledare under fyra år. Kompetensutveckling är en naturlig del av det dagliga arbetet i verksamheten och uppföljning sker kontinuerligt via deras interna handledare.

En annan kund, ett städföretag i VästSverige, använder Städakademin för att ge sina 800 medarbetare en grundläggande introduktionsutbildning. Genom kompetenspaketet utbildar de sin personal effektivt och enhetligt trots att de har verksamhet på flera olika geografier. Tillsammans har vi skräddarsytt en egen introduktionsutbildning för deras företag.

Kompetenspaket är för er som vill driva och utveckla en verksamhet som skiljer sig från andra. Läs mer om vad ni kan uppnå med ett eget kompetenspaket >>

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Städarnas dag 5 december!

Städarnas dag 5 december!

Den 5 december 2022 infaller Städarnas dag. Det är en av alla dagar då vi uppmärksammar alla...