1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Städarnas dag ...

Städarnas dag 5 december!

nov 25, 2022

Den 5 december 2022 infaller Städarnas dag. Det är en av alla dagar då vi uppmärksammar alla lokalvårdare för deras fantastiska arbete och engagemang. Att bidra till att höja statusen för städbranschen och respekten för alla som städar Sveriges arbetsplatser, är för oss en självklarhet.

Vi på Borago och Städakademin kommer givetvis – som alltid – att fira Städarnas dag! Du får nu möjligheten att nominera en eller flera medarbetare/kollegor som får chansen att vinna en distansutbildning hos Städakademin.

Hur går nomineringen till?
Fundera på vem du tycker ska uppmärksammas lite extra just den här dagen. För att nominera en lokalvårdare behöver du bara skriva ihop en motivering och skicka ett mejl till oss. Mejlet ska skickas till info@borago.se och innehålla denna information:

  • Namn och e-postadress till lokalvårdaren som du vill nominera
  • Ange vilket företag lokalvårdaren arbetar på
  • Kort motivering till varför just den lokalvårdaren ska vinna


När kommer vinnarna att dras?
Den 5/12, på Städarnas dag, kommer vi att dra vinnarna och publicera på vår hemsida. Vi kommer även att skicka mejl till vinnarna som då får möjlighet att välja bland ett urval av våra distansutbildningar.

Passa på att göra en kollega glad och skicka iväg din nominering redan idag!

Fler nyheter