1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Vinnare av dist...

Vinnare av distansutbildning på Städarnas dag!

dec 5, 2022

Vi tycker givetvis att alla dagar är lokalvårdarnas dag, men just idag på Städarnas dag vill vi hylla våra lokalvårdare lite extra.

Vi jobbar för rent, snyggt och tryggt i alla inomhusmiljöer och det är grunden för att alla verksamheter ska fungera på ett tillfredställande sätt. Alla behöver få rätt förutsättningar för att lyckas att leverera rätt städkvalitet, där kompetens och kunskap är en viktig del!

Vi har idag delat ut distansutbildningar till hela 47 lokalvårdare som har nominerats av sina kollegor och chefer ute i landet. Vi har utsett 3 lyckliga vinnare som kommer få gå vår PRYL-utbildning och även få ett presentkort till en mysig biokväll i höstmörkret. Alla andra kommer få möjlighet att välja att gå vår Grundutbildning, Hygienutbildning eller Trappstädningsutbildning hos Städakademin! Alla vinnare kommer att få ett personligt mejl under dagen.

Vinnarna kommer från organisationerna; Allservice Hemtrivsel i Norr AB, Anderssons Städ & Fönsterputs AB, Askersunds kommun, Atlantis Städ & Sanering i Malmö, Avesta Kommun, Bärkehus AB, CaMa Service AB, Coor Service Management i Västerås, Effekt Svenska AB, Enköpings kommun, Fastighetstjänster i Vännäs AB, Gagnefs Kommun, Gnestahem AB, Hammarö Kommun, Håbo kommun, I Clean Green, Just Maid It AB, Kalmar kommun, Kundpartner Syd AB, Landskrona Stad, Lidköpings kommun, Ljungby Kommun, Medborgarskolan Region Väst, Mikael Jansson Städkonsult AB, Mjölby kommun, Nordanstigs kommun, Nässjö kommun, Riksbyggen, Skaraborgs Städ AB, Städarna i Norrköping, Varbergs Kommun, Välstädat i Norrland AB, WOS Städ, Åsele kommun, Åsle Friskola i Falköping och Östra Göinge Kommun.

Grattis till er alla!
Vi vill tacka för ert fina arbete där ut varje dag, varje vecka!

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Städarnas dag 5 december!

Städarnas dag 5 december!

Den 5 december 2022 infaller Städarnas dag. Det är en av alla dagar då vi uppmärksammar alla...