1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Vi önskar Miss...

Vi önskar Missing People i Västerås lycka till!

jan 11, 2023

Som vi tidigare berättat så har vi skänkt ett bidrag till Missing People i Västerås för att de ska kunna fortsätta med sitt fina och viktiga arbete. Vi har tillsammans med några andra företag medfinansierat en släpvagn som kommer att underlätta deras arbete och användas vid sökinsatser för att hitta människor.

Missing People Sweden är en ideell organisation som hjälper anhöriga och polis att publicera efterlysningar och arrangera sökinsatser efter försvunna personer.

Kent från Missing People skriver till oss att de tidigare varit beroende av 3-4 personbilar för att få med sig all utrustning vid sökinsatser. Med den här släpvagnen har de nu möjligheten att ha en mobil sambandscentral med ett nedfällt bord från sidan där de kan koppla upp sina datorer och annan utrustning. I utrustningen ingår bland annat elverk till hjärtstartare, drönare, undervattenskamera, västar för upp till 500 personer, lampor, förbandslådor, tält, gummibåt, parkeringsskyltar, bord och en massa annat.

Dessutom har de även fått hjälp från ytterligare ett företag så att de kan förvara släpvagnen på ett säkert sätt bakom lås och larm, vilket vi förstår känns mycket tryggt!

Vi önskar Missing People i Västerås lycka till med sitt arbete under 2023!

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...