1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Många kunder v...

Många kunder valde kompetensavtal under januari

jan 31, 2023

Många kommuner och städbolag satsar på långsiktig kompetensutveckling för att höja kompetensen på alla nivåer. Städakademin är ett flexibelt och enkelt kompetensverktyg både för den som är erfaren och den som är ny inom det digitala. Med ett kompetenspaket får man alla kurser till alla medarbetare i ett helt år, vilket gör att det täcker utbildningsbehovet för alla roller.

Under december-januari har många kunder valt att satsa inför 2023:
Vardagshjältarna, HSB Fastighetsförvaltning, Campus Mölndal, Region Jönköping, Karlstad kommun, Halmstad kommun, Hylte kommun, Nynäshamns kommun och Stodona AB har alla tecknat kompetensavtal med oss.

Stodona AB valde Städakademin för att de vill ha en långsiktig och hållbar partner i kompetensfrågor. Via Städakademin kan de nu utbilda all sin personal i bland annat städningens grunder, PRYL Lokalvårdsutbildning, kvalitetssäkring, städupphandling och mycket annat.

Är du nyfiken på om detta kan vara intressant även för er organisation?
Kontakta oss för att få de svar ni behöver eller läs mer här >>

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Städarnas dag 5 december!

Städarnas dag 5 december!

Den 5 december 2022 infaller Städarnas dag. Det är en av alla dagar då vi uppmärksammar alla...