1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Utveckling i v...

Utveckling i vår utbildningsplattform

feb 10, 2023

Stort fokus på vår utbildningsplattform under 2023!

Vi vill öka nyttan för våra kunder och kursdeltagare och skapa större mervärden när man går en distansutbildning i Städakademin. Därför satsar vi lika mycket på att fylla utbildningsplattformen med bra saker, som på att bygga upp nya distansutbildningar. Bland annat så har vi tidigare skapat ett nyhetsflöde med kontinuerlig uppdatering. Vi har månadsvisa tävlingar för alla kursdeltagare där man kan vinna fina priser. Nytt månadens test kommer ut i mitten av varje månad och en lycklig vinnare utses. Just nu bygger vi upp ett stort videoflöde där ni kommer kunna söka bland olika videos som alla såklart är relaterade till städning på olika sätt. Framöver kommer vi till exempel att bygga om ordboken med nya bra funktioner och vi har även en massa andra bra saker på gång.

Allt detta utöver att vi såklart uppdaterar och producerar nya städutbildningar som lanseras löpande. Följ oss i vår utveckling och tveka inte att testa oss!

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...