1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Ny tävling i S...

Ny tävling i Städakademin!

apr 11, 2023

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar där man kan vinna fina priser. 

Har du någon gång gått en distansutbildning hos oss? Då har du ett eget användarkonto till vår utbildningsplattform. Just nu finns det vinstchanser i en ny tävling. Har du inte loggat in på länge och helt missat detta? Tveka inte att göra det redan idag och testa dina kunskaper inom städområdet. Har du ännu inget eget användarkonto – kontakta oss på info@stadakademin.se så ordnar vi självklart det!

Månadens test är uppbyggt av 13 frågor + 1 utslagsfråga med blandade frågor från alla våra olika kurser. Du kan delta i tävlingen till och med den 26 april. Vinnaren utses den 27 april. Vi kommer att skicka ett personligt mejl till den som har högst poäng och är närmast på utslagsfrågan. Priset denna gång är en helt nyproducerad PRYL Handbok.

Nu är det läge att gräva bland dina städkunskaper. Delta i tävlingen genom att logga in i Städakademin och ha chansen till vinst!

Hoppas att just du vill vara med!

Fler nyheter