1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. NYHET! Ny digit...

NYHET! Ny digital utbildning för hemstädning

sep 6, 2023

Städning utförs ofta med växlande kvalitet. Kompetens och kvalitetssäkring går hand i hand. Genom att städa på ett professionellt sätt och med ett professionellt kundbemötande lägger du grunden för en nöjd kund.

Vi är stolta att berätta att vi har tagit fram en ny digital utbildning för hemstädning. Utbildningen ger dig bland annat kunskap om; kundbemötande och service, hur du ska planera och utföra professionell lokalvård med hänsyn till olika materials egenskaper. Du får även verktyg för din arbetsplanering och en ökad kunskap om ergonomi. Slutligen får du lära dig hur du städar alla rum i en bostad.

Läs mer om utbildningen i vårt senaste utskick och titta på vår senaste Fredagsfika. Missa inte att anmäla dig till vårt webinar den 15/9 där du får några färska smakprov från utbildningen. Vårt senaste utskick kan du läsa här >>

Är du nyfiken på hemstädsutbildningen? Vet du redan nu att du vill gå kursen?
Vi erbjuder under september en ”boka tidigt-rabatt” på 400 SEK/person. Skriv koden ”HEMSTÄD400” i fältet Övrigt när du bokar kursen på hemsidan. Erbjudandet gäller bara till den 30 september, så passa på! Här kan du läsa mer och boka kursen >>

Tveka inte att kontakta oss om du är nyfiken!
Vid frågor når du Christian på 0709-174543, christian.dolk@borago.se eller Petra på 0709-255393, petra.andersson@borago.se.

Fler nyheter

Ny tävling i Städakademin!

Ny tävling i Städakademin!

Sedan några månader tillbaka har vi ökat aktiviteten i vår utbildningsplattform genom tävlingar...