013-24 55 00

Bokningsvillkor Borago Utbildning Sverige AB

(uppdaterad 2020-06-10)

Det här gäller när du anmäler dig till en av Boragos utbildningar.

Information & bokning

När bokningen är registrerad skickas en automatisk bekräftelse till  e-postadressen du angett. Observera att bokningen är bindande. Cirka två veckor före utbildningsstart skickar vi även en kallelse till dig.

Kursavgift

  • I priset ingår tillämpligt utbildningsmaterial anpassat till utbildningen.
  • Lunch och fika ingår om inget annat anges i utbildningsinformationen.

Betalning

  • Till företag sker fakturering av kurskostnaden i samband med utbildningens genomförande.
  • För privatpersoner ska utbildningsavgiften betalas i förskott vid anmälan. Betalning sker mot faktura. Moms tillkommer.

Ändring eller avbokning

Vid avbokning senare är tre (3) veckor före utbildningsstart faktureras fullpris.

Anmälan kan överlåtas på annan person inom organisationen efter samråd med Borago. Meddela oss i så fall vem ersättaren är. Om utbildningen ställs in eller senareläggs på kundens begäran debiteras Boragos faktiska kostnader.

Inställd eller framflyttad utbildning

Vi försöker in i det längsta undvika att ställa in en kurs men vid oförutsedda händelser som sjukdom, force major eller för lågt deltagarantal händer det att vi tvingas ställa in eller flytta fram en kurs. Borago förbehåller sig därför rätten att ställa in planerade utbildningar och ändra utbildningsdatum varvid eventuella inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej. Om detta sker meddelas du i god tid, dock senast 14 dagar innan utbildningsstart.

Integritetspolicy

För att kunna administrera och genomföra det pedagogiska stödet behöver vi på Borago behandla dina personuppgifter. De personuppgifter som behandlas är sådana uppgifter som du skickar in i samband med din kursbokning via vår hemsida, per e-post eller telefon. De personuppgifter vi samlar in och behandlar är namn, e-postadress, mobilnummer, företagets kontaktuppgifter och utbildning. Vi behandlar dina personuppgifter med stor hänsyn till din integritet och följer de bestämmelser som finns.

Läs hela vår integritetspolicy här >>

Kontakt

Vid frågor kontakta oss på info@borago.se eller 013-24 55 00.