Vi utvecklar städtjänster och lokalvård

Boragos vision är att göra Sverige renare och det var ur den idén som Städakademin föddes. Städakademin erbjuder webbaserade utbildningar inom lokalvård för såväl chefer som lokalvårdare. Utbildningsmaterialet är en kombination av film, bild och textbaserat innehåll som kan nås via mobiltelefon, dator eller surfplatta. Framtiden finns i mobilt lärande. Många har med sig en smarttelefon i fickan och inom 10 minuter har man avklarat en lektion.​

Varför e-learn?

Det är ett kostnadseffektivt sätt att kompetensutveckla sig och ger mindre arbetsfrånvaro och mindre restid. Det är alltid tillgängligt och kan repeteras vid behov.​ E-learning är ett effektivt stöd i arbetet.

Effektivt lärande

Deltagaren tar del av ett kort och koncentrerat kursinnehåll vilket ger en effektivare inlärning.​ Inlärningen sker på deltagarens eget initiativ och när det passar tidsmässigt.​ Då mycket av det teoretiska arbetet och processer finns i E-learning kan man använda lärarledda lektioner till grupparbete och diskussioner.​ Idag är E-learning inom många områden en naturlig del av inlärningsprocessen. Detta beror på att det är flexibelt och passar in i en fullspäckad vardag samt att det ger god inlärning.

Blended Learning

Blended Learning där hela eller delar av kunskapen inhämtas från webbaserade genomgångar är alla deltagare på samma nivå när utbildningen startar.​ Blended Learning erbjuder det bästa av båda världar enligt oss. Bra E-learningskurser i kombination med givande samlingar ger de absolut bästa inlärningsresultaten.

Hur vi hanterar personuppgifter

Borago vill vara helt transparenta, både hur vi arbetar och hur vi hanterar den information som vi samlar in om våra kunder. Här berättar vi hur och varför vi behandlar personuppgifter och cookies på vår webbplats, samt dina rättigheter och våra skyldigheter gentemot dig.

Lediga tjänster

Just nu finns det inga lediga tjänster hos oss.

Press

Ladda hem vår logotyp i tryckfärdiga format.

Trygghet

Som ledande oberoende aktör i branschen skapar vi trygghet genom lång och gedigen erfarenhet.

Engagemang

Vi är nyfikna och hungriga på ny kunskap. Vi skapar förutsättningar för kunden och brukaren att utvecklas och känna trivsel. Vi ska överträffa kundens förväntningar = framgångsrik försäljning.

Utveckling

Vi skapar mätbara och långsiktiga effekter genom kunskap och engagemang. Vi leder och utvecklar städbranschen och skapar stolthet för yrkesrollen.