013-24 55 00

Samarbetspartners

Cimple skapar modern e-learning som är tillgänglig för alla. Du har professionella resurser och kunskap om innehåll, Cimple fixar resten. Cimple erbjuder skräddarsydda anpassningar av befintliga e-kurser eller standardkurser online med din egen portal eller i ditt system. På alla digitala ytor. På alla språk. Enkelt, snabbt och prisvärt.

 


 

Svenska Special Certifieringar AB arbetar med personcertifiering inom kompetensområdena lokalvård och utemiljö. Till grund för varje certifieringsområde ligger en kravspecifikation som beskriver de grundkunskaper som krävs för att kunna bli certifierad inom respektive område. Varje kravspecifikation har arbetats fram av branschfolk och godkänts av branschen och beställarna. Ett personligt certifikat är ett bevis på att innehavaren uppfyller de kunskapskrav som ställs inom området. 

Datec är Nordens största företag inom tekniska lösningar för städbranschen. Företaget har specialiserat sig på digitala verktyg för städare i över 20 år, och verktygen används av över 5 500 städare i Norden, Storbritannien och USA. Datec syftar till att stärka, inspirera och utveckla lokalvårdaren, en av samhällets viktigaste resurser. Företaget har också som mål att göra det enkelt för en organisation att få en total överblick över byggnaden. Med hjälp av digitala verktyg är det lätt att dokumentera att byggnaden är säker, och att alla rutiner för rengöring och smittskyddsplaner följs. Datec sätter kunden i första hand, och arbetar efter innovationskraftens och ärlighetens värderingar. Smarta lösningar för rengöring garanterar bättre arbetsflöde, säkerhet och förenklar arbetet med smittskyddsberedskap.