013-24 55 00

Utbildning

Vi utbildar människorna som ser till att våra lokaler är rena, trygga och trivsamma. Vi har städutbildningarna för dig – lokalvårdare, arbetsledare/chefer samt beställare – som vill utvecklas inom lokalvårdsområdet.

Vi utbildar med e-learn, blended och i klassrum. 

Utbildningsform
Språk
Plats

Kompetenspaket - årsavtal till hela organisationen

Det är enkelt att välja rätt väg till kvalitetshöjande kompetensförsörjning tack vare Borago Städakademins digitala och flexibla kompetenspaket.

Söker ni en företagsintern utbildning?

Det vanligaste är att vi genomför våra olika utbildningar hos kunden, företagsintern utbildning. Från föreläsningar, en endagarskurs i hygien, till en komplett Lokalvårdsutbildning PRYL. Klicka här om du vill veta mer eller diskutera ett utbildningsupplägg.

Behöver du validera din kompetens?

I ett samarbete med Arbetsförmedlingen finns nu möjligheten att validera dina timanställda och ge dem kompetensbevis genom Borago. Vi berättar gärna mer om hur validering går till.

Vi finns här.

Kontakta en av våra säljare så hjälper vi dig att reda ut frågetecken.

Christian Dolk
Vice VD / Säljare / Utbildare
christian.dolk@borago.se
0709-17 45 43

Läs på distans

Visste du att flera av våra kurser kan du läsa direkt via vår lärplattform för onlineutbildning Städakademin.

“Jag har lärt mig vikten i tydlighet. Jag har förstått hur viktigt det är att ge positiv och negativ kritik på rätt sätt. Jag har lärt mig hur man lättare får en grupp att samarbeta.”
Anna

Deltagare vid Ledarskapsutbildning, Uppsala Kommun

“Professionellt bemötande av Borago. Härlig ton och humor. Bra lokal, mat och presentationer.”
Stefan

Kursdeltagare

“Vi har fått en större förståelse för olika personers utveckling och vi har fått hjälpmedel kring hur vi ska tänka när vi utvecklar och motiverar vår personal.”
Christoffer

Deltagare vid Ledarskapsutbildning, Uppsala Kommun

“Boragos Ledarutbildning gav mig bra verktyg i konflikthantering. Den gav mig en syn på att det kan finnas fler faktorer än jobbet som påverkar en persons arbetsinsats såsom t.ex. det sociala utanför jobbet eller annat. En helt superb kurs som jag hoppas att samtliga enhetschefer också kommer få ta del av.”
Margaretha

Deltagare vid Ledarskapsutbildning, Uppsala Kommun

“Jag har fått en bättre förståelse för hur och varför konflikter kan uppstå. Jag känner att jag nu har bättre verktyg för att lösa konflikter. Jag har lärt mig att på ett bra sätt coacha medarbetare och skapa lagkänsla. Efter kursen känner jag mig tryggare i min roll som städledare.”
Emanuel

Deltagare vid Ledarskapsutbildning, Uppsala Kommun

“Erfarenheten lyser igenom! Topp!”
Johan

Kursdeltagare