Vanliga frågor och svar

Distansutbildning

...

Hur går det till att beställa en distansutbildning?

När du beställer en distansutbildning får du först en automatisk bekräftelse via e-post från oss och inom 2 helgfria dygn skickar vi även dina inloggningsuppgifter samt instruktioner. När du har fått dina inloggningsuppgifter kan du starta utbildningen direkt och studerar helt i egen takt.

 

Hur länge har jag tillgång till distansutbildningen?

Som standard har du tillgång till utbildningen i 8 veckor från det att du får inloggningsuppgifter från oss. Det gäller för alla utbildningar förutom på PRYL-förnyelsen (tillgång i 4 veckor) och PRYL Lokalvårdsutbildning (tillgång i 12 veckor).

 

Kan jag köpa en distansutbildning som privatperson?

Ja, det går bra att köpa en utbildning som privatperson. Ange ditt eget namn som företagsnamn och 000000-0000 som organisationsnummer när du gör din bokning.

 

Finns det någon fördel att gå en distansutbildning istället för i klassrum?

När du går en distansutbildning får du samma utbildningsinnehåll som om du skulle ha gått en traditionell utbildning i klassrum. Utbildningen leder till samma diplom som i klassrumsundervisning.

Fördelen med distansutbildning är att du kan studera helt i din egen takt och anpassa tiden efter din arbetsdag. Du behöver heller inte resa till en utbildningslokal.

I alla våra distansutbildningar kan du pausa och repetera utbildningen obegränsat under hela studieperioden.

Du har alltid möjlighet att kontakta oss för att prata med en utbildare om du har några frågor eller behöver stöd.

 

Hur lång tid tar det att gå en distansutbildning?

Tiden för våra distansutbildningar varierar beroende på omfattningen, din studievana och hur du väljer att studera.

I varje utbildning i plattformen står det tidsangivelser för varje lektion och totalt för hela utbildningen. Dessa tidsangivelser är en sammanslagning av filmers speltid, läsa texter och göra tester. Tiden kan vara både kortare och längre beroende på hur mycket du vill repetera och i vilken takt du läser.

 

Hur får jag ett diplom på min distansutbildning?

Våra distansutbildningar består av flera lektioner. Efter de flesta lektioner får du besvara ett test som innehåller frågor om det som du lärt dig. När varje lektionstest är godkänt kan du gå vidare till vårt slutprov. När du har gjort slutprovet och blivit godkänd får du ett diplom som du kan skriva ut direkt från plattformen.

 

Vad händer om jag inte hinner gå klart min utbildning under den tid jag har fått tillgång?

Vi är redan från början generösa med den tid du får tillgång till din utbildning. Du får minst 8 veckor på dig att genomföra din utbildning (undantaget PRYL-förnyelse = 4 veckor). Om du känner att du behöver mer tid så går det bra att köpa till några extra veckor till en mindre kostnad, som då faktureras vid förlängningen.

Kompetenspaket

...

Vad är det för skillnad på kompetenspaket och distansutbildningar?

Kompetenpaket är ett kostnadseffektivt alternativ när ni är i behov av utbildning för flera personer inom er organisation. Distansutbildning passar bra när man vill köpa utbildning till en eller ett fåtal personer. Kontakta oss för att få veta mer.

 

Hur går det till att beställa ett kompetenspaket?

Kontakta oss på Städakademin så berättar vi gärna hur ett upplägg skulle kunna se ut för er och hur vi går vidare i processen.

 

Vad kostar ett kompetenspaket?

Priset för ett kompetenspaket beror på några olika faktorer såsom till exempel hur många anställda ni är och vilka utbildningar som ni vill lägga in i paketet. Kontakta oss på Städakademin så berättar vi gärna hur ett upplägg skulle kunna se ut för er.

 

Övrigt

...

Hur betalar jag?

Företag: Om du beställer utbildningen genom ett företag så faktureras företaget i samband med att utbildningen startar.

Privatperson: Om du beställer utbildningen som privatperson så får du en faktura som ska betalas innan din utbildning kan påbörjas. Så snart fakturan är betald skickar vi dina inloggningsuppgifter till din mejl.

 

Vad har ni för integritetspolicy?

Du kan läsa vår integritetspolicy här >>.